فکس پاناسونیک

تلفن های پاناسونیک، فکس پاناسونیک، نمایندگی پاناسونیک

فکس پاناسونیک

تلفن های پاناسونیک، فکس پاناسونیک، نمایندگی پاناسونیک

فکس سرور یا فکس پاناسونیک

فکس سرور یا فکس پاناسونیک

با وجود استفاد بیشمار از ایمیل و شبکه های اجتماعی همچنان امن ترین ،سریع ترین و مطمئن ترین روش ارتباطی بین سازمانها استفاده از فکس میباشد . در این مقاله سعی داریم مزایا بین فکس سرور را با سیستم های سنتی فکس برسی نماییم .

فکس

فکس یا دورنگار دستگاهی است که تصویری از یک مدرک را به یک دستگاه دیگر ارسال میکند . این دستگاه تصویر مدارک فرستاده شده توسط دستگاه های فکسِ دیگر را هم چاپ می کند . دستگاه فکس در سال 1902 در آلمان اختراع شد. تا سال ها از فکس عمدتاً در روزنامه ها برای دریافت سریع تصویر از سراسر جهان استفاده می شد. فکس های اداری به شکل امروزی  از اوایل 1980 رایج شد. همچنین می توان مدار الکترونیکی کوچکی (فکس مودم ) را به کامپیوتر شخصی اضافه کرد که به کامپیوتر امکان دهد به صورت دستگاه فکس عمل کند. به این صورت می توان متن و تصویرهای موجود در کامپیوتر را به دستگاه فکسِ دیگری فرستاد یا متن و مدارکی را که روی صفحه نمایش کامپیوتر ظاهر می شود دریافت و در حافظه کامپیوتر ذخیره کرد یا آن را به کمک چاپگر کامپیوتر چاپ کرد.

 

فکس سرور

فکس سرور fax server  یا (سرور فکس ) به سیستمی گفته میشود که در محیط شبکه سازمان و یا شرکت شما به صورت Client- Server راه اندازی گردیده و کلیه پرسنل سازمان یا شرکت امکان ارسال و دریافت فکس تحت شبکه ( اینترنت و اینترانت ) را دارند  این سیستم از پروتکلهای  Sip و  T.38 استفاده می کند . که انحصارا" به این تکنولوژی FOIP یا همان FAX OVER IP گفته میشود .

فکس سرور کلیه ارتباطات فکس یک شرکت یا سازمان را به صورت سازماندهی شده از طریق سیستم سخت افزار خود انجام می دهد در نتیجه در مصرف کاغذ صرفه جویی قابل توجهی انجام شده و جوهر کاملا حذف انجام می شود .

استفاده از این راهکار کلیه مکاتبات تحت فکس را به صورت مرکزی مدیریت و سازماندهی می کند همجنین شرکت های دارای پراکندگی شعبه می توانند با استفاده از هر نوع بستر شبکه ( اینترنت – اینترانت ) فکس های خود را به صورت داخلی بدون استفاده از خط تلفن و هزینه ارسال نمایند .

فکس پاناسونیک

شرکت ژاپنی پاناسونیک از دیر باز از پیشگامان تولید ماشین‌های اداری به خصوص فکس و پرینتر است. فکس پاناسونیک در انواع کاربنی ، لیزری و کاغذ رول یکی از تولیدات مناسب و پر فروش این شرکت است که دارای توانایی های مناسب ارتباطی است و به جرئت می‌توان گفت که بیشتر نیاز های شرکت و دفاتر اداری با تیراژ کم تا زیاد را به خوبی رفع می‌نماید. وجود درگاه های ارتباطی زیاد و استفاده همزمان به عنوان تلفن رومیزی و فکس از  قابلیت های بیشمار این دستگاه ها میباشد.  امروزه کاربران برای ارسال اطلاعات بر روی کاغذ از دستگاه های فکس آنالوگ استفاده می‌کنند. دستگاه های فکس مدل‌ها و برند های مختلفی دارند و پاناسونیک یکی از شرکت‌های قوی در تولید دستگاه فکس میباشد .

 

فکس سرور یا فکس پاناسونیک

با توجه به توضیحات بالا میتوان دریافت که بهترین امکان استفاده از فکس سرور استفاده آن در شبکه به صورت گروهی و اتوماسیون میباشد . لذا با توجه به اینکه بسیاری از تولیدات جدید شرکت پاناسونیک  امکان استفاده در شبکه و به اشتراک گزاری در شبکه را دارا میباشند.  میتوان دریافت که با توجه به قیمت بالای فکس سرورها خرید فکس پاناسونیک مرقون به صرفه میباشد . همچنین میتوان به امکان نصب انواع فکسهای پاناسونیک بر روی تلفن سانترال اشاره نمود که شما میتوانید از تمامی خطوط شرکت فکس خود را دریافت نمایید .

شرکت ایده آل گستر

شرکت ایده آل گستر مرکز مجاز محصولات مخابراتی و اداری پاناسونیک از سال 1382 به عنوان نماینده پاناسونیک در ایران مفتخر میباشد انواع محصولات مخابراتی را اعم از تلفن های سانترال ، تلفن بیسیم ، و تجهیزات جانبی آن را تهیه و تقدیم مشتریان گرامی نماید . کارشناسان ما همه روزه با لبخند آماده تماس شما هوطنان گرامی میباشند . با ما در تماس باشید .

تلفن : 02181010

وب سایت : www.idehal.org

 

افزایش ۲۸ درصدی سرعت مرورگر کروم

افزایش ۲۸ درصدی سرعت مرورگر کروم

گوگل کروم (به انگلیسی: Google Chrome) یک مرورگر وب رایگان است که در ۲ سپتامبر ۲۰۰۸ (۱۲ شهریور ۱۳۸۷) توسط شرکت گوگل بر پایهٔ پروژهٔ کرومیوم عرضه شد.از امکانات و قابلیت‌های آن می‌توان به Tabbed browsing، و امکاناتی مشابه Privacy در سافاری و Speed Dial در مرورگر اپرا اشاره نمود.
شرکت گوگل اخیرا اعلام کرد که سرعت نسخه جدید مرورگر گوگل کروم تا ۲۸ درصد افزایش سرعت بارگذاری پیدا کرده که هم در نسخه موبایل و هم دسکتاپ اعمال شده است. گوگل عنوان کرده که با تغییر شیوه “اعتبار سنجی” (Validation) این مرورگر، توانسته است سرعت بارگزاری اطلاعات را افزایش دهد.

 

افزایش 28 درصدی سرعت مرورگر کروم

سخنگوی گوگل، Takashi Toyoshima در پستی اعلام کرد:
” این “اعتبار سنجی” میزان بارگذاری صفحات مشکل دار را به طور چشم گیری کاهش می‌دهد. البته این قابلیت زمانی طراحی شد که میزان صفحات مشکل دار در اینترنت بسیار زیاد بود. این ویژگی نه تنها به ارتقای سرعت بارگذاری کمک می‌کند بلکه در مصرف داده و انرژی نیز صرفه جویی می‌کند.”در نسخه جدید گوگل کروم،هر بار که کاربر به صفحه‌ای برای بار اول یا چندم مراجعه می‌کند، گوگل امن‌ترین و اصلی‌ترین منبع آن را در شبکه جستجو می‌کند و به عبارتی را “تایید” منبع اصلی (Validates) می‌کند.

گوگل طی هفته‌های اخیر در حال تلاش برای پر سرعت‌تر کردن و در عین حال امن‌تر کردن فضای مرورگر خود بوده است. این شرکت این هفته اعلام کرد که Chrome 56 ، صفحات HTTP که اطلاعات حساب‌های بانکی را درخواست می‌کنند را تحت عنوان “نا امن” در قسمت آدرس بار خود اعلام می کند.

منبع : idehaltech

آنچه که باید درباره تلفن IP تحت شبکه بدانید

آنچه که باید درباره تلفن IP تحت شبکه بدانید

تلفن IP یا به عبارت بهتر IP Phone وسیله ای است جهت برقراری تماس VOIP.
عموماً تلفنه ای IP با اتصال به یک مرکز تلفن یا IPPBX امکانات بروز و زیادی را برای شما فراهم میکنند و باعث کاهش هزینه های مخابراتی و نگهداری شما خواهند شد. تلفن های IP عموما در چند دسته ارائه می شوند که گوشی های ساده یا Entry Level، گوشی های پیشرفته، گوشی های مدیریتی، گوشی های تصویری و بیسیم را می توان نام برد.با استفاده از IP Phone، کاربران می‌توانند شماره داخلی خودشان را با خود جا به جا کنند بطوری که در هر موقعیتی از شبکه با شماره داخلی خود، متصل شوند و هرگز یک مکالمه‌ را از دست ندهند. می‌توانید کنفرانس تلفنی با IP Phone ایجاد نمایید. می‌توانید اطلاعات web را درحال پاسخ به مکالمه بخوانید و یا به یک سرویس Web based برای چک کردن ایمیل، وضعیت هوا، شرایط ترافیک یا چک کردن موجودی خود در بانک متصل شوید.
کیفیت صوت و ضریب اطمینان در تلفن ویپ بالاتر از تلفن های سنتی می‌باشد و براحتی قابل مدیریت‌ کردن است. اکثر IP Phone ها دارای دو پورت شبکه می باشند بنابراین بدون نیاز به کابل کشی مجدد، می‌توانند از کابل موجود استفاده کرده و به PC متصل شوند. در صورت استفاده از سیستم تلفن تحت شبکه -VOIP-، تلفن نیز باید تحت شبکه باشند و یا با استفاده از مبدل، به شبکه متصل شوند.

نحوه انتخاب IP Phone مناسب:

جهت انتخاب وخرید یک تلفن “آی پی” مناسب موارد زیر را در نظر بگیرید:

۱٫ کاربر مورد نظر در لحظه چند تماس دریافت می‌کند؟
این نکته مهمی است زیرا تعداد داخلی هایی را که یک تلفن تحت شبکه باید پشتیبانی کند را تعیین می کند. یک کارشناس می‌تواند نهایتاً با استفاده از ۲ خط نیاز خود را مرتفع کند در حالی که اپراتورها، و مسئولان پذیرش، قاعدتاً به تعداد بیشتری از خطوط نیاز دارند.


۲٫ کاربر چه خواسته هایی از تلفن دارد؟
امکاناتی از قبیل call waiting، کنفرانس تلفنی، صفحه نمایش مناسب، Hold کردن تماس، امکان اتصال هدست، دفتر تلفن و کلید های قابل برنامه ریزی از مواردی است که باید با توجه به نیاز کاربر مدنظر قرار گیرد.
۳٫ آیا از PoE استفاده می‌کنید؟
اگر در حال حاضر از فناوری PoE (تأمین برق مورد نیاز از طریق شبکه) استفاده می‌کنید، باید تلفنی تهیه کنید که از این فناوری پشتیبانی می‌کند. توجه داشته باشید که استفاده از فناوری PoE جهت تامین برق مورد نیاز تلفن ها به شما این اطمینان را می دهد که هنگام قطع شدن جریان برق شهری، شما می توانید با تامین برق سوییچ PoE شبکه تلفن شرکت یا سازمان را زنده نگهدارید.
۴٫ در سیستم تلفنی شما، از چه پروتکل ها و کدک هایی استفاده می شود؟
این نکته را در نظر داشته باشید که تلفن مورد نظر، با پروتکل ها و کدک های تحت پوشش سیستم تلفنی، سازگار باشد. بنابراین قبل از اقدام به خرید تلفن تحت شبکه درباره پروتکل ها و کدک های سیستم تلفنی مبتنی بر IP خود، آگاهی کسب کنید.
۵٫ تخصیص بودجه لازم برای خرید تلفن تحت شبکه (IP Phone)
اگرچه قیمت، نباید به عنوان مهمترین فاکتور در خرید تلفن تحت شبکه مطرح باشد؛ اما تخصیص بودجه مشخص، به شما کمک می کند تا با دیدگاهی منطقی گزینه مناسب را با توجه به کارایی های مورد نیاز، انتخاب کنید.

آنچه که باید درباره تلفن IP تحت شبکه بدانید

منبع : pooyasys

نسخه جدید سیستم عامل اندروید نسخه ۸٫۰ است

نسخه جدید سیستم عامل اندروید نسخه ۸٫۰ است

شرکت گوگل همیشه نسخه جدید سیستم عاملی اندرویدی خود را نخست برای گوشی های هوشمندش منتشر می کند تا کاربران محصولات آن پیش از دیگر برندها سیستم عامل جدید را تجربه کرده و لذت ببرند. البته این رویکرد موجب افزایش فروش محصولات این گوشی هوشمند نیز شده است. در این میان سال گذشته اندروید ۷٫۰ نوقا ابتدا برای نکسوس های گوگل منتشر شده و سپس با گذشت چند ماه برای دیگر تلفن های هوشمند انتشار پیدا نمود. در حالی که پیشتر گوگل اندروید O را برای کاربرانش معرفی کرده است، به نظر می رسد بزودی باید شاهد عرضه نسخه نهایی آن با نام کامل باشیم.

اگرچه گوگل اندروید جدید را معرفی کرده اما شماره نسخه و نام کامل آن آشکار نشده است و همین موضوع بحث های بسیاری را به وجود آورد. حال به تازگی مشخص شد اندروید O همان نسخه ۸٫۰ سیستم عامل شرکت گوگل بوده اگرچه همچنان نام اصلی نامشخص باقی ماند. البته شایعه شد نام کامل آن اورئو خواهد بود که برگرفته از یک مدل بیسکویت می باشد. اگرچه انتظار می رفت اندروید O یک نسخه بالاتر از سایر نسخه ها باشد، اما گوگل خود نیز تصمیم داشت تا به عنوان سیستم عاملی جدید، آن را با شماره ورژنی متفاوت از دیگر نسخه ها معرفی کند.

آخرین و جدیدترین سیستم عامل موجود این کمپانی اندروید نوقا ۷٫۱٫۱ بوده و پیشتر شایعه شد که اندروید O نسخه ۷٫۲ است نه ۸٫۰٫ این شایعه عجیب به نظر می رسید زیرا اندروید O به عنوان نسخه جدید می بایست شماره بالاتری داشته و ارتفایی از سوی گوگل دریافت کند. تاکنون سه آپدیت پیش نمایش نسخه توسعه دهنده اندروید O منتشر شد. از ویژگی های این نسخه کپی و پیست آسان، ذخیره اطلاعات در کروم و قابلیت مالتی تسکینگ ساده اشاره داشت. حال باید منتظر ماند تا نام اصلی این سیستم عامل توسط گوگل اعلام شود.

 

معرفی لای فای(Li-Fi)

معرفی لای فای(Li-Fi)

لای فای(Li-Fi) یا Light Fidelity (هماندهی با نور) است که توسط هارالد هاس ابداع شد و یک فناوری ارتباطی بی‌سیم دوسویه پرسرعت، مانند وای-فای است. لای‌فای زیرمجموعه‌ای از ارتباطات بی‌سیم نوری(OWC) است و می‌تواند مکملی برای ارتباطات فرکانس رادیویی یا جایگزینی برای فناوری‌های همه‌فرستی باشد.

در فناوری وای-فای از امواج رادیویی استفاده می‌شود، اما در لای-فای برای انتقال اطلاعات از نور مرئی ، فروسرخ و نزدیک به فرابنفش استفاده می‌شود. این فناوری بخشی از فناوری‌های ارتباطات نور مرئی است که توانایی حمل حجم بسیار بیشتری از اطلاعات را دارد. و به عنوان راه حلی برای غلبه بر محدودیت‌های پهنای باند فراکانس رادیویی پیشنهاد شد.

اطلاعات دودویی با رشته‌ای از صفرها و یک‌ها ساخته می‌شوند. هر منبعی نوری، می‌تواند رشته‌های این چنینی را به صورت رشته‌ای از خاموش‌ها و روشن‌ها منتقل نماید. برای استفاده از لای-فای به تجهیزات نوری گران‌قیمت نیازی نیست و لامپ‌های ال ای دی می‌توانند برای جابجایی اطلاعات استفاده شوند. بالاترین سرعتی که فناوری لای-فای ثبت کرده است میزان ۱۰ گیگابیت بر ثانیه است.

قابلیت لای فای (Li-Fi)

از مزایای لای-فای می‌توان از آن در مکان‌های حساس به امواج الکترومغناطیسی مانند کابین هواپیما و بیمارستانها، بدون ایجاد تداخل الکترومغناطیسی، استفاده نمود. وای-فای و لای-فای هر دو برای ارتباط از امواج طیف الکترومغناطیسی استفاده می‌کنند. اما وای-فای از فرکانس‌های رادیویی و لای-فای از فرکانس‌های نور مرئی استفاده می‌کنند. در ظرفیت نور مرئی در حدود ۱۰۰۰۰ مرتبه از ظرفیت کل طیف امواج رادیوی بیشتر است.

 

این  تکنولوژی مورد بحث تماما بیسیم است و تا حدود زیادی شبیه به وای فای عمل می کند. پروفسور Haas همچنین مدعی شده که این فناوری می تواند با تکنولوژی کنونی لامپ های حبابی که احتمالا در منزل خود دارید هم کار کند. در واقع لای فای روی پروتکل های وایرلسی شبیه به ۸۰۲٫۱۱ وای فای کار می کند.

لای فای با همه ی سرعت و سایر مزیت های مشکلات زیر را هم دارد که سبب می شود نتوان آن را جایگزین وای فای کرد :

۱٫ لای فای را نمی توان در نور مستقیم آفتاب (یا دیگر شرایط دارای نورهای تند و زننده) قرار داد چراکه در این صورت، آشکارسازهای نوری نمی توانند امواج نوری حاوی دیتا را شناسایی کنند.

۲٫ نیاز به خط دید مستقیم از جمله معایب اصلی و دردسر آفرین این فناوری است که در غیر اینصورت دسترسی تان به اینترنت قطع می شود.

 

منبع: pooyasys