فکس پاناسونیک

تلفن های پاناسونیک، فکس پاناسونیک، نمایندگی پاناسونیک

فکس پاناسونیک

تلفن های پاناسونیک، فکس پاناسونیک، نمایندگی پاناسونیک

معرفی سیستم های امنیتی تجاری وخانگی

منزل ما محل آرامش ما است و جایی است که ما احساس امنیت و آسایش می کنیم. اگر دزد و یا سارقی وارد خانه ما شود آن ها تنها اموال را به سرقت نمی برند بلکه آن ها آسایش را از ذهن ما می گیرند و هیچوقت این آرامش دوباره به ما بر نخواهد گشت.

نصب دو و یا چهار سیستم دوربین مدار بسته خانگی در اطراف منزل خود سارقان  و دزدان را از فکر دزدی از منزل شما دور خواهد نگه داشت. هر سیستم حفاظتی دوربین مدار بسته فروخته شده از سوی آپکس دوربین مدار بسته گوشی هوشمندی است که شما را قادر می سازد تا از راه دور بر دوربین ها در هر جایی از جهان با استفاده از آیفون خود، آی پد و گوشی هوشمند اندروید خود نظارت داشته باشید.

ما محصولات سیستم های امنیتی و انواع لوازم دوربین مدار بسته زیادی را در اختیار داریم که با هدف حفظ امنیت منزل شما طراحی شده اند بدون این که نیاز به صرف هزینه زیادی باشد.

سیستم های امنیتی در تجارت

اگر شما در تجارتی مشغول به فعالیت هستید پس به خوبی می دانید که چطور جزئیات بسیار ریز در موفقیت یک شرکت نقش دارد. شما باید نگران حضور به موقع کارمندان بر سر کار و انجام وظایف خود به درستی  در مقابل خریداران و کارکنان  باشید و کارمندان باید تجربه خرید را برای خریداران به صورتی ایجاد کنند که آن ها احساس آرامش، امنیت و اطمینان را برای خریدار به ارمغان آورند.

درک همه این موارد در زمان مدیریت یک شرکت می تواند برای  مدیر بسیار دشوار باشد. اضافه کردن یکی از سیستم های دوربین مدار بسته با کاربرد آسان و قیمت مناسب در تجارت شما اولین گام در قرار گرفتن در مسیر درست است. حفاظت ویدیویی تنها دیگر برای کمپانی های بزرگ با محصولات عالی نیست. در حال حاضر مجموعه ای هم از دوربین مدار بسته را داریم که به آسانی نصب  می شوند و عمل می کنند و در صورت مشکل با نصب دوربین مدار بسته حتما به پشتیبانی ما فکر کنید.

مراحل گام به گام نصب دوربین مداربسته





هر دوربین آنالوگ حداقل نیاز به دو کابل دارد. یکی کابل RG-58 که شبیه کابلهای کواکسیال آنتهای خانگی است و یکی کابل برق.در اغلب مواقع برق این دوربینها از طریق یک آداپتور تامین میشود که لازم است برای تامین برق دوربین یک کابل برق تا دوربین کشیده شود.دوربین از طریق کابل کواکسیال اطلاعات خود را به DVR مرکزی ارسال میکند.برای اتصال این کابل باید از سوکت BNC  استفاده کرد که تصویر آن را در شکل بالا دیدید.

1- پلن : اولین قدم برای شروع به کار داشتن یک نقشه یا پلن از سیستم است. در هنگام مشخص کردن محل نصب دوربین‌ها به چندین نکته باید توجه داشته باشید. نصب دوربین در محیط‌های کم نور به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. در صورتی که می‌خواهید از یک دوربین دید در شب برای یک محیط تاریک استفاده کنید باید بدانید که این دوربین‌ها در محیط‌های تاریک تصویری سیاه و سفید خواهند داشت. هرگز دوربین را مستقیما در جهت نور خورشید و یا لامپ‌های پر نور نصب نکنید. 
انتخاب محل مناسبی برای نصب دوربین کار آسانی نیست پس بی تفاوت از کنار آن نگذرید. گذشته از موقعیت نور در تصویر موقعیت و فاصله شی مورد نظر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. در موقع خرید لنز (در صورتی که دوربین شما دارای لنز فیکس نباشد) متوجه انوع مختلفی از لنزها خواهید شد. در موقع انتخاب لنز به نور محل و فاصله شی توجه داشته باشید و فاصله کانونی لنز را انتخاب کنید. در یک محیط کوچک (حدود 50 متر) استفاده از لنز 3.6 مناسب خواهد بود. هر چه فاصله شی مورد نظر بیشتر شد باید فاصله کانونی لنز نیز بیشتر باشد. البته انتخاب لنز مناسب کار آسانی نیست و نیازمند کمی تجربه خواهد بود. راه دیگر برای این کار استفاده از لنزهای با قابلیت فوکوس متغییر است محدوده فوکوس این لنزها نیز محدود است اما کار انتخاب را برای شما خیلی راحتر خواهد کرد.
با انتخاب مکان‌های مهم و استراتژیک برای نصب دوربین شما خواهید توانست تعداد دوربین‌ها مورد نیاز برای یک محیط ثابت را کاهش دهید. در موقع نصب از همپوشانی تصاویر خودداری کنید و دوربین‌ها را طوری نصب کنید که هر کدام محیطی کامل را که دیگر دوربین‌ها پوشش نمی‌دهند پوشش دهند. در صورتی که حفظ امنیت دوربین‌ها نیز دارای اهمیت باشد دوربین‌ها را معمولا طوری نصب می‌کنند که هر دوربین در دید یک دوربین دیگر قرار گیرد و به وسیله یک دوربین دیگر پشتیبانی شود. نکته بسیار مهم دیگر در زمان جایگذاری دوربین‌ها توجه به امکان کشیدن کابل در محل نصب دوربین است.

2- سیم‌کشی : زمان‌ برترین قسمت نصب دوربین‌های مداربسته مربوط به سیم‌کشی می‌شود. باید برای سیم‌کشی در قسمت‌های مختلف برنامه داشته باشید به طوری که کمترین مقدار سیم مصرف شود و همچنین طول سیم‌ها از حد استاندارد فراتر نرود چون موجب تضعیف سیگنال‌های تصویر خواهد شد. هرگز سیم‌های انتقال دهنده سیگنال‌های ویدئویی را از کنار سیم‌های جریان بالا عبور ندهید و حداقل فاصله 12 سانتی‌متر را در این مواقع رعایت کنید. طول کابل هر دوربین نباید از 400 متر بیشتر شود همچنین سعی کنید از کابل‌های کیفیت بالا برای انتقال تصاویر استفاده کنید. 
نکاتی دیگری نیز در هنگام سیم‌کشی با اهمیت است مثلا سعی کنید در موقع نصب دوربین همیشه مقداری سیم اضافی در محل نصب دوربین برای جابه‌جایی‌های احتمالی باقی بگذارید. سعی کنید از تغذیه جداگانه دوربین‌ها خودداری کنید. می‌توانید برق را با ولتاژ 220 ولت تا دوربین برده و برای هر دوربین از یک آداپتور جداگانه استفاده کنید و یا کل دوربین‌ها را با یک آداپتور مرکزی تغذیه کنید. تغذیه هر دوربین از یک محل امکان نصب  UPS مجزا برای دوربین‌ها را در آینده از شما خواهد گرفت. 

3- جایگذاری دوربین‌ها : جایگذاری دوربین بیشتر مربوط به نصب پایه و پیچ کردن آن به دیوار یا سقف می‌شود. در موقع رولپلاک کردن دوربین به دیوار یا سقف توجه داشته باشید که دوربین کاملا محکم در جای خود قرار گیرد و در صورتی که حس کردید پیچ‌ و رولپلاک‌ها خود دوربین کوچک هستند از اندازه بزرگتری استفاده کنید.
در موقع مشخص کردن محل سوراخ‌کاری به جهت دوربین توجه داشته باشید. در مورد دوربین‌هایی که تغذیه DC دارند باید به پلاریته ورودی دوربین توجه داشته باشید. برای اتصال سیم تصویر دوربین‌ها باید از فیش BNC استفاده کنید. فکر نمی‌کنم وصل فیش BNC کار خیلی سختی باشد به همین دلیل از توضیح آن صرف نظر می‌کنم اما اگر به نظر شما ضروری بود به من اطلاع دهید تا آن را اضافه کنم.
پس از وصل BNC خواهید توانست تصویر دوربین‌ها راببینید (البته اگر مراحل قبلی را به خوبی انجام داده باشید). در صورتی که تصاویر دوربین را نداشتید به قسمت عیب‌یابی مراجعه کنید.

جدول زیر به شما ترتیب انجام عملیات مربوط به نصب دوربین را نشان می‌دهد:
1) جمع‌آوری اطلاعات اولیه (مانند بازدید از محل, تعداد دوربین‌های درخواستی و ...)
2)
مشخص کردن نوع دوربین‌ها
3)
مشخص کردن محل مرکز کنترل (با توجه به ملاحظات امنیتی و امکان سیم‌کشی و ...)
4)
تعیین سیستم تغذیه دوربین‌ها (مرکزی یا مجزا)
5)
آماده کردن محل عبور کابل‌ها (سقف کاذب، کف، داکت و ...)
6)
اجرای کابل کشی
7)
اصلاح و انجام جزئیات مربوط به سیم‌کشی
8)
اصلاح و انجام جزئیات مربوط به وصل به سیستم نمایش و ضبط
9)
گرفتن تصاویر و تنظیم دوربین‌ها
10)
پایان عملیات نصب دوربین‌ها

 

درباره دوربین مداربسته چه می دانید؟




تاریخچه

دوربین های مدار بسته معمولا برای نظارت بر اماکن داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرند و بسته به شرایط محیط انواع مختلفی دارند.اولین دوربین مدار بسته در سال 1942 توسط ارتش آلمان برای نظارت بر چگونگی شلیک موشک V2 در ایستگاه پرتاب این موشک نصب شد. حدود 7 سال بعد در آمریکا سیستم های مدار بسته تجاری به بازار آمد با نام Vericon و جالب توجه است که استفاده از این دوربین ها نیازی به مجوز دولتی نداشته است.

اولین دوربین‌های تحت شبکه در سال ۱۹۹۶ توسط شرکت "Axis" با استفاده از پایه نرم‌افزاری لینوکس (Linux) تولید شد، این دوربین‌ها براساس استانداردهای HTTP و RTSP طراحی گردیده بود و از استانداردهای IP و شبکه برای ارسال تصاویر در قالب اطلاعات (Data) استفاده می‌کرد.

استفاده از دوربین‌های تحت شبکه به علت بالا رفتن قابلیت‌های آنها نسبت به گذشته روز به روز درحال افزایش است.

نام گذاری دوربین مداربسته

نام گذاری دوربین‌های مداربسته قاعده مشخصی را پیروی نمی‌کند و بیشتر بر اساس شکل ظاهری دوربین‌ها، نوع کاربری و بعضا نام اختصاصی یک کارخانه است (مانند دوربین مکعبی یا ریگولار که نام گذاری کارخانه کمدکس است). از اینرو در بحث دوربین‌های مداربسته نام‌هایی چون: دام، باکس، جعبه‌ای، صنعتی، بالت، استوانه‌ای، فشنگی، تفنگی، مینیاتوری، پین هول و... .


  ادامه مطلب ...

اطلاعاتی کامل درباره دوربین های مداربسته

اطلاعاتی کامل درباره دوربین های مدار بسته پاناسونیک
"دوربین مداربسته" چیست؟
واژه "دوربین مداربسته" برگردان فارسی کلمه انگلیسی  closet circuit television  یا به اختصار cctv می باشد. معنی لغوی آن جعبه جادویی مدار بسته است و به دوربین هایی گفته می شود که در جای خود ثابت اند.
دوربین مداربسته پاناسونیک به کلیه دوربین هایی اطلاق می گردد که در محل خود ثابت بوده و تصاویر را به یک یا چند محل ارسال می کنند. از آنجا که اغلب این دوربین ها در حفاظت، نظارت و سیستم های مانیتورینگ امنیت بکار می رود این واژه بیشتر به همین حیطه بر می گردد اما معنی فنی آن حتی دوربین های ویدیو تلفن و کنفرانس را نیز دربر می گیرد.


تاریخچه:
نخستین سیستم مداربسته در سال 1942 میلادی توسط شرکت زیمنس آلمان به منظور مشاهده پرتاب موشک های v2 نصب شد. یک مهندس آلمانی بنام "والتر بروچ" مسئول نصب این سیستم بود.
در آمریکا اولین تبلیغ دوربین مداربسته در سال 1949 مربوط به محصولی با نام "وریکون" بود که در تبلیغات گفته میشد به مجوز دولتی نیازی ندارد.از آن پس سیستم های ضبط تصاویر دوربین مداربسته در برخی پایگاه های فضایی بزرگ جهت ضبط تصاویر پرتاب موشک ها بکار گرفته شد و خیلی زود روی موشک ها نصب شد تا جایی که تصاویر را همراه با صدا به زمین ارسال کرد.

 

 اولین رونمایی از دوربین مدار بسته پاناسونیک در اماکن عمومی آمریکا در سال 1973 بود. زمانی که در میدان تایمز نیویورک اولین دوربین مداربسته به منظور جلوگیری از جرایم در محدوده نصب شد اما نقش چشمگیری در کاهش جرایم ایفا نکرد. تا ایتکه در سال 1980 دوربین های مداربسته در سطح گسترده ای در سراسر آمریکا بخصوص در مراکز عمومی بکار گرفته شد. بنظر می آمد استفاده از دوربین مدار بسته پاناسونیک راهی ارزان تر در مقایسه با بکارگیری نیروهای پلیس برای شناسایی جرایم باشد.


بتدریج برخی از حرفه ها و مشاغل بخصوص آنهایی که بیشتر در معرض سرقت قرار داشتند نیز به دوربین مداربسته روی آوردند. در سال 1990 دستگاه های ضبط تصاویر دوربین ها تنها با قابلیت " ضبط بعد از شناسایی حرکت" وارد بازار شدند که استفاده از دوربین مداربسته را در این کشور بسیار بیشتر کرد. تا قبل از آن، دستگاه های ضبط تصاویر تا حد زیادی از نظر میزان حجم ذخیره و قابلیت ها بسیار محدود بود. از نیمه دوم سال 1990 پلیس دوربین های زیادی را در سطح شهرها بخصوص مراکز عمومی ، مدارس و پروژه های ساختمانی نصب کرد.
در انگلستان نیز استفاده از دوربین مداربسته بسیار متداول شد. شهر "نورفولک" انگلستان نخستین جایی در این کشور بود که دوربین ها در آن نصب شدند.بطور کلی در دهه میلادی بین 1990 تا 2000 استفاده از دوربین های مداربسته در بسیاری از کشورها رواج یافت.


 

ادامه مطلب ...

سانترال پاناسونیک

سانترال چیست؟ به منظور ایجاد شبکه های خصوصی در ادارات و کمپانی های بزرگ و کوچک از سانترال استفاده می شود در این

روش با به اشتراک گذاشتن خطوط شهری باعث می شود که همه کارمندان از خطوط استفاده کنند علاوه بر اشتراک گذاری خطوط تلفن

شهری توسط سانترال , کاربران می توانند بدون پرداخت کوچکترین هزینه با هم ارتباط برقرار کنند

شرکت ایده آل گستر با سالها تجربه در زمینه سانترال و مراکز آی پی سانترال توانسته در مدت کوتاهی رضایتمندی مشتریان را به ارمغان بیاورد.

تلفن های سانترال پاناسونیک نسبت به نمونه های مشابه تلفن سانترال دارای کیفیت و ماندگاری بیشتری هستند انواع مدل های تلفنسانترال پاناسونیک امکانت مناسبی را برای کاربران فراهم می کنند و همین امر باعث شده امروزه پاناسونیک به عنوان ابرقول ارتباطات دنیا شناخته شود

پاناسونیک رهبر جهانی ارتباطات در دنیای امروزی است پاناسونیک در طول سالیان دراز با طرح ایده های جدید و پیشرفت فراوان در زمینه ارتباطات توانسته مشتریان زیادی را به سوی خود کسب کند سانترال  پاناسونیک دارای سیستم پیشرفته برای پاسخگویی به نیازهای شما

قابلیت پیکربندی بسیار گسترده

راه حل های عالی برای گسترش شبکه ارتباطی

کاهش هزینه های شبکه